Home 9 Nieuws archief 9 Theatervoorstelling donderdag 9 november

Theatervoorstelling donderdag 9 november

Heb je donderdag zin in leuk avondje uit? Lees dan verder.

Donderdag 9 november vindt er een theatervoorstelling plaats in het Conferentiecentrum aan de Geldropseweg 168a (de toegang is helemaal gratis).

Tijdens deze theatrale bijeenkomst spelen acteurs van Durven & Doen een aantal scènes uit waarbij zij humor inzetten én tips geven om het thema ‘fijn en ongestoord wonen’ bespreek baar te maken, zoals vuilnis naast de ondergrondse container, eenzaamheid en  geluidshinder of -overlast van je buren. Want hoe ga je het gesprek aan als je je niet op je gemak voelt? Hoe spreek je de ander aan op zijn/haar gedrag of overlast? Waar ligt jouw grens? En wat is fijn en ongestoord wonen voor jou?

Wil je hierover meepraten?
We hebben een vragenlijst verstuurd waarin je alles kunt vertellen (dit kan helemaal anoniem als je dat wilt). Na de voorstelling is er de mogelijkheid om je individuele vragen te stellen aan de bestuursleden van de HvW en aan de medewerkers van Woonbedrijf.

Wil je de vragenlijst invullen? Dan kan dat hier:
https://www.survio.com/survey/d/X3S8U9I4W1J7H7R5G

Locatie:
Het Conferentiecentrum, Geldropseweg 168a te Eindhoven. Er is gratis parkeergelegenheid op P2 en P3. Het Conferentiecentrum roept op om zoveel mogelijk te carpoolen om eventuele overlast voor de bewoners te beperken (wat heel mooi aansluit op ons thema die avond).

Programma:
Inloop vanaf 19:00u
19:30u – 21:15u theatervoorstelling (zorg dat je op tijd er bent)
21:15u – 22:00u borrel en napraten

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar secretariaat@huurdersvanwoonbedrijf.nl of bel naar 040 2364031 (aanmelden is verplicht).

We hopen je te zien want wij denken dat het een leuke én zinvolle avond voor je wordt!